Float joga blok se sastoji od najkvalitetnije mlevene (aglomeratne) plute napravljene na 100% prirodan način. Izrađuje se na način da postane homogena kocka, nakon čega se ručno preradjuje u blokove za vežbanje, zaobljenih ivica koje će omogućiti prijatnije hvatanje.

Za razliku od sunđerastih i drvenih blokova, joga blok od plute ima puno prednosti. 100% je prirodan, sadrže određen nivo mekoće u smislu da nije čvrst poput drvenog, a opet nije ni blizu mekan kao od sunđera. Zbog izrade od plute dobija se velika stabilnost i sigurnost kada se blok za jogu koristi i nema proklizavanja.

Poseduje izuetno prijatan, prirodan i smirujući miris. Float blok za jogu „prijanja“ uz svaku čvrstu površinu i tako ima i tu stabilnost. Predstavlja savršenu asistenciju za stabilnost ili pomoć pri izvođenju vežbi.

 

Personalizacija bloka

Postoji mogućnost gravure i štampe na blokove. Personalizacija gravurom se doplaćuje 100 RSD, a personalizacija printom (štampačem) 300 RSD.

Razlika između gravure i štampe je što gravurom postoji mogućnost postizanja samo jedne, braon boje (boje upržene plute) i crtež se fizički urezuje laserom. Ukoliko se odlučiš na ovaj korak, važno je da nam dostaviš sliku koja je u vektorskom formatu.

Kod štampanja se može primeniti bilo koja slika i dobiti bilo koja boja, ali će trajnost štampe u ovom slučaju biti znatno kraća u odnosu na lasersku gravuru.

Na Float joga blok se dobija doživotna garancija.

Da li želiš personalizaciju?

Da, želim gravuru, Da, želim štampu, Ne želim personalizaciju

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joga Blok Large“

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena

Održavanje blokova je jednostavno, samo je potrebno oprati ga toplom vodom i sunđerom. Ukoliko se jače ošteti može se išmirglati oštećen deo.
Float joga blok od plute Large Joga Blok Large

2.400 RSD2.700 RSD

Odaberi opcije